CAN MIQUELET un paradís rural

CAN MIQUELET és una masia del 1700, ha estat reformada recentment per poder oferir les màximes comoditats, la seva decoració combina l 'aire rústic típic de les masies catalanes, lels mobles antics i elements actuals.

Envoltada per 5 hectàrees de terreny verd i arbratge, situada a les afores de Vilamarí, a la comarca del Plà de l'Estany  (Girona), un triangle màgic, entre Banyoles, Figueres i Girona, un  lloc regnat per la pau i la tranquil·litat. Ideal per desconectar de la rutina diària, l'opció perfecta per gaudir d'unes vacances tranquil·les en un paratge  incomparable.

La nostra casa rural disposa de cinc àmplies habitacions  un apartament independent, Villa Cádiz, que ofereix dues habitacions dobles amb bany i cuina-office. En total poden allotjar-se 14 persones.

Totes les estances  tenen vistes a l'exterior.

CAN MIQUELET ofereix un ampli jardí, on es troba la piscina d'aigua salada,  envoltada per un ampli porxo amb cuina, barbacoa i bany, i  Can Guardiola, on els masovers us ajudaràn a que els vostres dies de descans siguin més agradables, si és possible . Allà també viuen Nela, Kila i Bruna, tres gossetes encantadores.

Desitgem que la vostra estada a CAN MIQUELET sigui feliç.