CAN MIQUELET està situada al Municipi de Vilademuls, a cavall entre tres precioses comarques de Catalunya, el Plà de L'Estany, L'Empordà i el Gironés. Aixó la fa estar en una ubicació privilegiada per realitzar visites turístiques a llocs encantadors.Aquí us enssenyem alguns del més propers.

 Girona

 

La nostra masia es troba a tan sols 15km. de Girona, ciutat a escala humana però amb tot l'atractiu de les grans ciutat, amb un preciós nucli històric.

 El bosc de Can Ginebreda

A Porqueres, mostra més de 100 escultures erótiques a cel obert, al llarg de 6 hectàreas de bosc mediterràni.Son treballs de l'escultor  Xicu Cabanyes Collel.

Castellfollit de La Roca

 


 
 

Es un poble d'uns 1000 habitants i menys de 1km2 de superficie, el limiten els rius Fluvià i Toronell, entre els que s'aixeca l'espectacilar paret basàltica d'on pengen les cases.

 Ruïnes d'Empúries

On es van establir els grecs i més tard els romans, tant per raons estratègiques com per la indubtable bellesa del lloc.

Museu Dalí

<< Nueva imagen con texto >>

El més gran objecte surrealista del mon,ocupa l'edifici de l'antic teatre municipa, destruit al final de la guerra civil. Al damunt d'aquestes ruïnes, Dalí va decidí crear el seu museu a Figueres.

Banyoles

La ciutat de Banyoles es la capital de la comarca del Plà de l'Estany, te l'estany més gran de Catalunya, amb una riqueza paissagística i ambiental 'unica per passejar i disfrutar.

Besalú

Besalú a la comarca de la Garrotxa,  Al 1966 va ser declarat "Conjunt históric-artístic Nacional" per el seu valor arquitectónic.

 Santuari de la Mare de Déu del Mont

Va ser constrüit al segle XIV sobre un antic castell medieval. A l'interior es conseva l'habitació on va viure Mossen Cinto Verdaguer, desd'on va escriure

El Canigó.

 Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Es el segon aiguamoll català en importància i una de les zones naturalsmes conegudes i emblemàtiques de la conservació a Catalunya. Es pot observar fauna realment excepcional (llúdrigues,  daines, ocells,....).

L'Escala

Situada a l'Alt Empordà, entre Torroella de Montgrí i Sant Pere Pescador. Antigament era un petit poble pescador ara es coneix per la pesca de l'anxova

 

Cadaqués

 

 


A la comarca de l'Alt Empordà, a la vessant oriental de la península del Cap de Creus. Va ser triada per molts aristes i intelectuals que l´hi han donat gran prestigi i renom.

Portlligat

Va se l'unica casa estable d'en Salvador Dali, fins que al 1982, amb la mort de la Gala, va fixar la seva residencia al Castell de Púbol.