CAN MIQUELET està situada al Municipi de Vilademuls, a cavall entre tres precioses comarques de Catalunya, el Plà de L'Estany, L'Empordà i el Gironés. Aixó la fa estar en una ubicació privilegiada per realitzar visites turístiques a llocs encantadors.Aquí us enssenyem alguns del més propers.

 Girona

 

La nostra masia es troba a tan sols 15km. de Girona, ciutat a escala humana però amb tot l'atractiu de les grans ciutat, amb un preciós nucli històric.

 El bosc de Can Ginebreda

 

 

A Porqueres, mostra més de 100 escultures erótiques a cel obert, al llarg de 6 hectàreas de bosc mediterràni.Son treballs de l'escultor  Xicu Cabanyes Collel.

Castellfollit de La Roca

 


 
 

Es un poble d'uns 1000 habitants i menys de 1km2 de superficie, el limiten els rius Fluvià i Toronell, entre els que s'aixeca l'espectacilar paret basàltica d'on pengen les cases.

 Ruïnes d'Empúries

 

 

On es van establir els grecs i més tard els romans, tant per raons estratègiques com per la indubtable bellesa del lloc.

Museu Dalí

 

 

El més gran objecte surrealista del mon,ocupa l'edifici de l'antic teatre municipa, destruit al final de la guerra civil. Al damunt d'aquestes ruïnes, Dalí va decidí crear el seu museu a Figueres.

Banyoles

 

 

La ciutat de Banyoles es la capital de la comarca del Plà de l'Estany, te l'estany més gran de Catalunya, amb una riqueza paissagística i ambiental 'unica per passejar i disfrutar.

Besalú

 

 

Besalú a la comarca de la Garrotxa,  Al 1966 va ser declarat "Conjunt históric-artístic Nacional" per el seu valor arquitectónic.

 Santuari de la Mare de Déu del Mont

 

 

Va ser constrüit al segle XIV sobre un antic castell medieval. A l'interior es conseva l'habitació on va viure Mossen Cinto Verdaguer, desd'on va escriure

El Canigó.

 Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Es el segon aiguamoll català en importància i una de les zones naturalsmes conegudes i emblemàtiques de la conservació a Catalunya. Es pot observar fauna realment excepcional (llúdrigues,  daines, ocells,....).

L'Escala

 

 

Situada a l'Alt Empordà, entre Torroella de Montgrí i Sant Pere Pescador. Antigament era un petit poble pescador ara es coneix per la pesca de l'anxova

 

Cadaqués

 

 


A la comarca de l'Alt Empordà, a la vessant oriental de la península del Cap de Creus. Va ser triada per molts aristes i intelectuals que l´hi han donat gran prestigi i renom.

Portlligat

Va se l'unica casa estable d'en Salvador Dali, fins que al 1982, amb la mort de la Gala, va fixar la seva residencia al Castell de Púbol.